Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tacksam


Pappa

 

Vill vårda minnet

om att aldrig ge upp

 

När tiden är inne 

är den här

 

Innan dess ska jag leva

och älska

så livfullt jag förmår

visa Dig allt underbart jag får

 

Vårdar och njuter livets nav

Livet

som Du och Mamma mig gav.




Fri vers av Livet1 VIP
Läst 320 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-12-20 12:01



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Otroligt fin...
För mig betyder den såå mycket...

Tack för en fin text
2018-12-20
  > Nästa text
< Föregående

Livet1
Livet1 VIP