Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Limerick


En man från Bomsarvet har tröttnat på slöseriet

En tomtelik man i Bomsiga arvet
gillade ej det där med julklappelarvet
det är bara å köpa och köpa
och i pungen en stor grop gröpa
nej, nu får det allt va slut på pengaslarvet




Bunden vers av Leif U Hagström
Läst 201 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-12-20 16:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Leif U Hagström
Leif U Hagström