Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Avklädd

Idag blev jag avklädd
Inte på något härligt sätt
Gillar egentligen att vara naken
Känna mig fri
Jag grät, du skrek.
Du stirrade rakt in i min själ med dom kolsvartaste ögonen
Du blottade hela mig, hela mitt inre
Jag blev blottad, avklädd




Bunden vers av pathetic duck
Läst 282 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-12-20 22:18



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
och du var vacker
hela ditt inre, hela ditt jag
2019-07-04
  > Nästa text
< Föregående

pathetic duck
pathetic duck