Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
3:je tävlingen


julklappsrim


Låt din hand få vila 
möjligtvis på ratten 
Denna håller fånen, 
denna lilla appen 

Vi trodde det var slutet 
för denna julagåva 
men grejen återkom 
den kunde inte sova 

Vrid på grejen 
se på färgen 
Tänk för tusan 
in i märgen 

Tag en genväg 
genom provet 
snart du vet 
om upphovet 

Simma lungt 
sa hypnotisten 
uti skålen finns artisten 

 

Svar: Mobilhållare

second hand plagg

Rubiks kub

dna test

akvariefisk




Bunden vers (Rim) av Mats VIP
Läst 158 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-12-21 01:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mats
Mats VIP