Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dikt


DEN ENSAMMES KLAGAN

Ensamhetens bittra plåga
tär som vådeld
i mitt bröst.
Allt är tyst,
allt är stilla.
Ingen glädje,
ingen tröst.

Ingvar Björkdahl




Bunden vers av Ingvar Björkdahl
Läst 173 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-12-22 11:40



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Jag älskar ensamheten.
Jag hatar julen.
2018-12-22

  ULJO
Ensamheten blir mer påfallande i dessa tider
2018-12-22
  > Nästa text
< Föregående

Ingvar Björkdahl
Ingvar Björkdahl