Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

"Den förnuftiga människan"

Nu har det gått långt utför med Homo Sapiens ( Den fönuftiga människan; latinskt artnamn på människan bildat av Linné).

Nu har den Den lekande människan uppstått, med de konsekvenser det medför.

Närmast tänker jag då på de senaste infallen då man placerat drönare i luften på flygplatsen Gatwick i London, vilket har medfört att man har måst stänga flygtrafiken under en hektisk reseperiod samt att man måste kalla in armén för att bistå i situationen.




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Valter Örn VIP
Läst 206 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-12-23 19:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP