Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På kassandra kan man inte klandra

På Kassandra kan man inte klandra
hon är inte som dom andra
skit i andra
din egen väg själv att vandra
det är inget för Kassandra
och så har hon hund
utackorderad försrtåss




Fri vers (Prosapoesi) av Sören Turesson VIP
Läst 192 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-12-23 19:55



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vem ska man klandra, om inte Kassandra, kanske den som skulle stava
”förstås”…?!
2022-09-09

    ej medlem längre
Jag gissar att Kassandra inte är som alla andra. Antagligen bakar hon bullar som smakar himmelskt! Du har rimmet i sinnet Sören!!
2019-03-17
  > Nästa text
< Föregående

Sören Turesson
Sören Turesson VIP