Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


ladda mina album gratis på min musikblogg: http://mrhagman.blogg.se


Väljer Mitt Kall vers2

känner mej kall om jag inte väljer mitt kall/
det är dags för fåret att äta en varg/
all makt åt folket! nu bränner vi allt/
av det korrupta världssystemet som ställer till kaos/

låt oss befrukta ägget med en älskande famn/
och inte frukta vår regering nej! vi tänker stå pall/
välja vårt kall så känslan är varm av stärkande band/
från änglarnas dans på ängar av glans som bländar allt falskt/

och vår livssituation inte längre är en tristess som gror/
utan mer som en frisk vind och sol från Piteå iskusten nord/
för misstag kan vara bra om du lär dej något av dom/
typ vilsna på stan som nu säger stopp och lär om/

tar lärdom av vad som tärt dom känner hopp av eldens flock/
som spottar lava till den grad att vi bränner upp våra block/
ljusa dagar kommer snart som vatten till ökentorrt/
dags att gasa starta drag sväng med ratten till fet HipHop/




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Sebastian A.K Hagman Sundström Lejonsjäl
Läst 223 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-12-24 13:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sebastian A.K Hagman Sundström Lejonsjäl
Sebastian A.K Hagman Sundström Lejonsjäl