Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En dröm


Livstid

Tiden är en dröm

som flödar kring i natten

men i forsens strida vatten

göms faror svart som katten

 

Så dansa genom forsen

och låt bekymmren vika

Följ bara tidens dans

då du och den är lika

 

Släpp loss och ge efter,

våga släppa taget

Ge efter för ditt liv

och försvara inte jaget

 

För du är tid och liv

Ja, du är ett med dem

Så njut av resan din

som säkert för dig hem




Bunden vers (Rim) av Mats VIP
Läst 170 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-12-27 11:55



Bookmark and Share


  Birk Andersson
dömda
till livstid
är vi alla
2018-12-27
  > Nästa text
< Föregående

Mats
Mats VIP