Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den namnlöse kompositören

han satt uppe
sent om kvällarna
och skrev musik

de mest sällsamma melodier
öppnade sig, dansade över sidorna
men skulle nån nånsin få höra detta?




Fri vers (Fri form) av Tomas Karlsson VIP
Läst 348 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-12-27 14:43



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Ibland på kvällen sitter jag och leker på pianot, endast min hustru får höra ingen annan
2018-12-27
  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP