Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kylda fötter

 

Det är vissa saker som alltid kommer styra mig

Hur mycket rött vin jag än göder min kropp med,

så kommer vissa saker alltid förbli orörda,

medan annat förblir kastat som glas på golvet

På ett golv, som varje uppvaknade kyler varma fötter

Men som ändå är det golv jag envetet måste beträda

 




Fri vers av Nimbus VIP
Läst 244 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2018-12-27 21:14



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Livet går vidare fastän det inte är något vidare
2019-11-01

  Birk Andersson
kalla fötter
fotvärmaren försvann
till matskålen
2018-12-27
  > Nästa text
< Föregående

Nimbus
Nimbus VIP