Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stillhet


sakta färgas mörka jackan vit
varje flinga är ett vackert minne
dalar till oändlighetens mark
under foten knarrar violinen
mätt av tystnad, glömskans kalla vrå

minnessärken lyser upp av tillit
unikum av svunna tiders sinne
skuggor springer runt på nytryckt ark
bakom fönstret fladdrar så gardinen
nära värmen, omöjlig att nå




Bunden vers av Paradisfågeln
Läst 203 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-12-27 22:51



Bookmark and Share


  karinSkarin
Vackert komponerad. Vemodig, men ändå hoppfull. Vad betyder den för dig?
2018-12-30
  > Nästa text
< Föregående

Paradisfågeln
Paradisfågeln