Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det du ger, det du får

spela på mina känslor
och du hör toner i moll
lek med mina rädslor
och du blir jagad av troll
skratta åt mina lyter
och du ska långsamt förfalla
avslöja mina gåtor
och jag ska skvallra för alla

men ge mig en fristad
och du får bo i min borg
smek mina tårar
och du tröstas vid sorg
visa mig värme
och du ser solen och ljusen
ge mig din kärlek
och du ska älskas till tusen


@diktsamlingen







Bunden vers (Rim) av karinSkarin
Läst 186 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2018-12-30 09:59



Bookmark and Share


  Silverstripe
En helt enkelt strålande bra dikt!
2018-12-30
  > Nästa text
< Föregående

karinSkarin
karinSkarin