Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det bästa utav allt

trodde du att allt var kört
att allt var trasigt och förstört
det var det dummaste jag hört

i natt gör tiden halt

imorgon startar livet om
imorgon uppstår allt det som
av strid och oro avigt kom

allt varmt som blivit kallt

då föds det vackra än en gång
då ljuder åter hoppfull sång
och möjlighetens dag så lång

den lovar tusenfalt

jag välkomnar dig nya år
jag ber dig läka våra sår
jag önskar så att alla får

det bästa utav allt


@diktsamlingen




Bunden vers (Rim) av karinSkarin
Läst 218 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-12-31 14:01



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
En text som berör och ger hopp!
2019-01-07

  Larz Gustafsson VIP
Så är det inte.
2018-12-31
  > Nästa text
< Föregående

karinSkarin
karinSkarin