Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spela vind, spela

du tar dig ton
genom trädens kronor
du sjunger högt
över alla vatten
du river ner
skogarnas applåder
du spelar dovt
under hela natten

när dagen gryr
vilar du din stämma
när solen ser
tystnar dina ljud
när alla vaknar
finns dina toner
kvar som ett minne
i drömmens hud


@diktsamlingen




Bunden vers (Rim) av karinSkarin
Läst 258 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2019-01-02 08:53



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
En mycket bra text!
2019-01-07
  > Nästa text
< Föregående

karinSkarin
karinSkarin