Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allt.




Ingenting.
Bara stilla.
Tyst, titta, se.
Höra, lyssna.
Inget att förstå.
Ingenting.
Ingen kognitiv rörelse,
Inte bakåt, inte framåt.
Och definitivt inte här och nu.
Inte ens det.
Bara en enda sak.
Vara medveten om rummet och tiden.
Låta dem bli ett.
Låt dem förenas !
Bli du.




Fri vers (Modernistisk dikt) av Gunnar Hilén VIP
Läst 266 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2019-01-01 12:28



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
Skarpt!
2019-01-08

  Lottie Ålhed VIP
Mycket vacker och väl sammanhållen text
2019-01-04

  Stisse
Underbar text som framkallar sinnesro.
2019-01-01

  Johan Strömstedt
Tänk att ingenting kan vara så mycket. Fin text.
2019-01-01

    ej medlem längre
den var andaktig
2019-01-01

    Sefarge VIP
Skönt vilande skrivelse
med Harmoni
Det så många söker
I så olika former!
;)

2019-01-01
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP