Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Pendlar mellan att vara kritisk, grandios och självömkande


Narcissistiskt beteende

Även på denna sajt möter du personer som
uppvisar detta beteende.
Fanatiska i sin övertro på sin syn på sin omvärld.
Nedvärderar andra för att framstå som bärande
av den ultimata sanningen.
Andras känslor och erfarenheter ignoreras och
om du får bekräftelse, så väcker du avundsjuka.

Attackerna kommer med hemska anklagelser som
ska få dig att känna dig värdelös och ointelligent!

Narcissisten lever på att framstå som domare och
och lägger över sin ångest och mindervärdighets känsla
på sin nästa och försöker på så vis återupprätta sitt ego!

De har tidigt lärt sig knepen av kontroll och hur de kan
få makt och uppmärksamhet genom att manipulera och
ljuga om sin person.

Du kommer inte att kunna älska bort detta beteende!
Personen är immun mot att utveckla och se andras
behov och visa medkänsla.




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av WyS VIP
Läst 306 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2019-01-02 09:35



Bookmark and Share


  Klaus Peter Jensen
Narcissismen er vist også relateret til janteloven. Jeg mener, at denne narcissistiske personlighedstype er med til at underminere vestlig kultur. insiktsfullt, intelektuelt og kreativt digt. trevlig helg Klaus
2019-01-18

  Lars Hedlin
Insiktsfullt!
2019-01-07
  > Nästa text
< Föregående

WyS
WyS VIP