Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mörkt kaffe, vad annars

Död i ett dött landskap
Livet hade livstidsgaranti,
Det var sagt så
Tills det mörka ljuset trängde igenom
Segel spänns i natten,
Han var inte längre han,
Hon blev precis sig




Fri vers (Fri form) av Adurge
Läst 186 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-01-03 23:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Adurge