Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt livs pussel

pusselbitar fattas i livets pussel
eller så är det nån bit som är över
när pusslet är lagt

mitt livs pussel blir aldrig klart
det både fattas bitar
och så är det andra bitar som blir över




Fri vers (Fri form) av Tomas Karlsson VIP
Läst 395 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-01-04 23:34



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
Klockrent, nedrans extra pusselbitar, in i flistuggen med dom och dom som fattas får man fixa själv med en bandsåg

Tacka vet jag LEGO, alltid samma antal som krossar fotsulorna, dom kan man lita på he
2019-01-04
  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP