Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Paskill om världen



Världen den
vämjeliga
med glorian
på sne och
all cyberbråte
och enfald
strax breve


Det mesta
rör sig mot
ytterlighetens
bortre gräns
vi hackspettar för
hackandets skull
till marken bränns


Platsen vår
rättfärdigas ej
av snöd vinnings
lyckorecept det
bara omänskliggör
allt rollspel i vårt
framtidskoncept




Bunden vers (Rim) av BenGust VIP
Läst 169 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-01-05 20:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

BenGust
BenGust VIP