Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snälla vänd dig inte om

Snälla vänd dig inte om
vi lovade att älska i nöd och i lust
två skilda förflutna skulle förenas i en framtid
ditt och mitt skulle upphöra att existera och omvandlas till vårt
så många drömmar och så mycket hopp
delade du, delade jag, delade vi
men allt gick så fel, så otroligt fel
vi flög med brutna vingar åt varsitt håll
snälla vänd dig inte om




Fri vers av Nattis83
Läst 763 gånger
Publicerad 2006-06-18 22:06



Bookmark and Share


  Herr Morris
Vacket fångat sista ögonblick, när kärleken väntar på sin sista vink...
2006-06-30

    pzb
Vackert om det som varit men förlorats.
2006-06-23

  Bissen
Så otroligt sorligt, men väldigt bra skrivet!!
2006-06-19

  LadyM
Sorglig dikt om ett sorgligt öde men ohh va bra skrivet :)!
2006-06-19
  > Nästa text
< Föregående

Nattis83
Nattis83