Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gammal nog att förstå?

Morgon randas i min egen gryning
Tanken strandad om igen likt bränningen

Dagens ljud har hörts förut
Likt sanden på stranden
älskar vågen om igen
Famnar känslan
djupt i vätan

Söker nu

nytt
fast ändå
gammalt

Mörkret randar dold förväntan
Ljuset i din blyga själ
Släpper in min lejda träl




Övriga genrer av Hopplös själ
Läst 178 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-01-07 00:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hopplös själ
Hopplös själ