Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kungarike

Mjuka nätter
Mjuka dagar

Filtars behagliga värme

Små beröringar
Av
Len hud
Och ljuden av fötter

Här
Koagulerar vi

Parkerar

På obestämd tid

Nycklarna bortglömda

Metamorfa kramar
När vi skiljs
Gör oss fullkomligt mättade

Oblandbara

Och

Rester av det
Ligger kvar överallt på golvet
Hemma

Bara att
plocka upp igen
Sen


Vi badar i det
Vi sover i det
Vi äter
Det

Och vi blir uppkopplade
Sammanlänkade

Blir samma
Faktiskt

Länkade
Till det stora

Det fina och vackra
Det lilla och sköra
Det totalt uppslukande

Det som inte har ord

Som

Jag





Fri vers av Aaxel
Läst 132 gånger
Publicerad 2019-01-08 15:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Aaxel
Aaxel