Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Det inre ljuset belyser skuggorna


Frid i sinnet i en mörk tid

Förr brändes kvinnor på bål
för att de var medvetna om
hur kropp och sinne kunde
läkas.
I denna tid, just nu nedvärderas
säljs, torteras, förödmjukas de
för att de fötts med ett kvinnligt
kön.
Hur kan detta ske i en värld där
kunskap finns att tillgå med en
knapptryckning.

Bilden kom till mig idag...
Även om mörka krafter förnekar
lika värde så kan de som förtrycker
aldrig kontrollera sanningen om
att kärleken är oskuldsfullt ren som
barnets fria lek i trygghet.
Frid i sinnet i en mörk tid







Övriga genrer av WyS VIP
Läst 141 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-01-08 16:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

WyS
WyS VIP