Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ensam kvar

kärleken
har sällan varit min vän
det var länge sen
men lusten lever än

har jag då tur i spel?
jag vet inte vad jag gör för fel
men det har jag inte heller
jag fattar inte vad det är som gäller

hur man prickar in den rätta raden
drar den vinnande serenaden
så att man inte blir ensam kvar
och får skaffa sig en uppblåsbar




Bunden vers (Rim) av Tomas Karlsson VIP
Läst 318 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-01-09 12:18



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
Tur ändå att kärlek både finns och inte, om det inte var så, vad skulle vi skriva om då istället? Låter ju märkligt om man skrev t.e.x "Ack vad det gör ont när kamremmen spricker", "Min mutter du är som en skruv", nä huga he
2019-01-09

  Kungskobran VIP
Uppblåsbara underbara Barbera

Tragisk dikt känslosamt beskrivit av dig
2019-01-09

  Språk, hjärna!
:D haha, sista raden!
2019-01-09
  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP