Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En av tusen apor

poesi
är för mig terapi
att sätta ord på saker
frigöra kulinariska smaker

ur språket
göra det perfekta åket
koka ner det till essensen
bita mig själv i svansen

att skapa
att få nånting klart
som en apa
av tusen, jag behöver inte ens vara smart –

Kolmogorov säger
att så länge jag skriver
så kommer nånting av det jag skriver att bli bra
fast allt inte är mycket att ha

och så länge jag inte ställer för höga krav
och inte låter skrivandet bli min grav
så fyller skrivandet min tid
med mening och skänker mig en inre frid




Bunden vers (Rim) av Tomas Karlsson VIP
Läst 304 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-01-11 00:54



Bookmark and Share


  Språk, hjärna!
Jaaa!
2019-01-11
  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP