Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ingenmansland

Vem är jag om jag inte är den jag är
Upplevelser går de att lita på de försvinner så fort
Känslan av att vara omtyckt och avskydd på samma gång
Alltid en ständig röra som inte går att reda ut

I spegeln ser jag ingenting det är tomt i blicken
Är det tomt i själen då?
Alla linjer suddas ut det blir ostadigt
Ben armar fötter händer munnen allt rör sig motvilligt men som en vanlig
Vem är det som styr?

Lever som i ett ingenmansland kriget pågår varje sekund minut
Kampen är på riktigt andetagen känns som obehag i hela kroppen
Ett till ett till ett till
Huvudvärken tårarna orken är snart slut

Det går över snart mantrat ska upprepas hela tiden
Rädslan för vilken sida vinner
Snälla snälla snälla dö ta slut




Fri vers (Fri form) av sehnsucht
Läst 213 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-01-11 16:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sehnsucht
sehnsucht