Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kör min bil

jag blev jakttrofeén som ni alla övergav
jag tillhör inte längre minnet av er
jag gick alltid runt och tittade
men nu, han tittar på mig som om jag vore något han kommer titta på för resten av livet

vi kan inte göra illa varandra för
man kan inte krossa något som redan var trasigt
precis lika helt som jag, alltid på samma sida, säger alltid samma sak

så alla ni som undrat
kanske förföljer ni mig
hör hur känslor lurar bakom hörnen
men jag ser inte er längre
det kan gå förbi hur många som helst, men,
jag ser bara honom
jag vill liksom inte titta på någon annan
tror inte jag känt så förut
alltid bara velat ha någon bara för att ha någon
alltid vetat att jag fått nog när jag vill ha mer

men du passar mig
som en glasbit från ett glas någon krossat förlängesen
passar en annan glasbit som låg för långt bort för att lägga märke till
du är precis vad jag vill ha
sa, aldrig i livet att jag hittar någon som jag
men nu tänker jag bara,
shit vad jag inte riktigt vet namnet på denhär känslan jag har
men det är trygghet och spänning på samma gång, om och om




Övriga genrer av landetingenstans
Läst 211 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-01-11 21:37



Bookmark and Share


    novemberporträtt
<3<3<3
2019-01-26
  > Nästa text
< Föregående

landetingenstans