Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


669.HE WAS FLAWLESS!

hur har jag sorglöst slumrat
tills min"lathet"har öppnat DIG
för mig...krascha för att födas...LEDSEN!

Förlåt ?!

MIN SON - JESUS KRISTUS
*HE WAS FLAWLESS!*men blev dödad ...

och dagens psalmer är som stenar
och själen inte har botten där
er sticka...SKRAPAR MIG !!!

HAR ni GLÖMT...att ingen av er
KAN ÖVERLISTA MIG!!!AMEN!




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Lollitta VIP
Läst 231 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-01-13 10:04



Bookmark and Share


    ej medlem längre
överdrift
2019-03-20

  Lollitta VIP


Nej! jag håller inte med dig Larz!!!

Synder skiljer sig från varandra
och JESUS KRISTI BLOD som
sögs av giriga omåttliga kroppar
ligger inte på mina rena läppar!!!
AMEN!
2019-01-18

  Annie b'larsson VIP
Du skriver så underbart speciellt. Och, du är en god människa. Så hurra för Dig Lollitta,
för kärleken som Jesus visade människan när han var på jorden och hurra för kärleken som är det enda som övervinner allt.
2019-01-13

  Larz Gustafsson VIP
Viktigt att poängtera: Han sade Själv att Han GAV Sitt liv, att ingen tog det ifrån Honom.
2019-01-13

  Larz Gustafsson VIP
VARFÖR blev Han dödad?
Det var för dina synder och mina.
2019-01-13
  > Nästa text
< Föregående

Lollitta
Lollitta VIP