Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Clownen III

det du ser av mig
är en clown, en strumpdocka

bara jag själv vet
vem jag är bakom masken, bakom kulisserna




Fri vers (Fri form) av Tomas Karlsson VIP
Läst 360 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-01-13 22:12



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Clownen Jack
Så slog han sin bästa kaprifol
stod på huvudet
grät och gol
Nils Ferlin
2019-01-14

  Bodingen VIP
Nej...inte en strumpdocka...brrr
2019-01-13
  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP