Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlek

Alla dagar, alla minuter och alla sekundrar som jag är utan dig är som en förlust med tid som är ovärderlig.
Tiden som ja igentligen vill spendera med dig.
En tid då vi hade kunnat dela kärlek och så himla mkt mer.
Tänk att en sådan kort tid tillsammans kan göra så stor inverkan att man vet att detta är rätt.
Att kärleken kan uppfinnas å ge så mkt hopp när man trodde att allt sådant var förlorat.




Fri vers (Fri form) av PaLmE
Läst 133 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-01-14 10:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

PaLmE