Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Brädor som flyter

Jag har hela mitt liv känt som ja inte hör hemma
på denna planet.
Enda sedan dag 1.
Jag söker något som är omöjligt att uppnå.
Man kan finna just de ja söker i en kortvarig tid.
Efter en period känner ja mig Klyven,ensam i själen
och förvirrad.

Ja har allt som kan önskas just nu.
Men denna själ verkar vara skepsbruten.
Brädor som flyter runt i vattnet åt olika håll.
Önskade att ja hade en stor håv som samlade allt
som behövs för att finna ro.
Jag vill att just du skall vara min håv!
Samla upp mig och spika brädorna på plats




Fri vers (Fri form) av PaLmE
Läst 178 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-05-29 10:48



Bookmark and Share


    PaLmE
Tack för applåder
2019-05-29

    PaLmE
Tack! Värmande ord som gör gott i hjärtat :)
2019-05-29

  danne //
En trist känsla , du beskriver det snyggt.
Fast det finns en rasande oro där inne i dig.

Försök å samla allt vrakvirke runt dig å paddla dig i land där hon är ! hon väntar ju på dig :)




2019-05-29
  > Nästa text
< Föregående

PaLmE