Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hur väl kan man lära känna någon

Hur vet man igentligen att man känner någon.
Man utgår ifrån att personen/personer är ärliga för att sanningen kommer ju fram tillslut. Kanske inte av Personen som ljuger utan från människor runt om.
Ju mer som kommer fram som en lögn, ju mindre tror man ju att man känner människan. Är det inte bättre att vara ärlig från början så man kan lägga kommentaren: jaja men de vet jag redan.
Ne då ska man behöva stå där som ett fån och bli informerad från personer som man inte känner istället för att stå starka tillsammans.
Det är väl bättre att stå på två starka plattor en att ena plattan skall behövas skakas om som en jordbävning.

Mkt tråkigt och hur väl kan man känna en person igentligen.




Fri vers (Fri form) av PaLmE
Läst 154 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-11-04 15:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

PaLmE