Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Energi

Den dyra vasen som man bär med stolthet har trillat
rakt ner i backen. Tusen delar som man soppar upp med den sista energi man har. Energin som aldrig tar slut.




Fri vers (Fri form) av PaLmE
Läst 31 gånger
Publicerad 2023-07-23 00:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

PaLmE