Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I väntan på dig

I väntan på dig med all kärlek från mig.
Ditt leende med rosröda kinder gör att jag får svindel trotts att ja står på platt mark.
Tänk om de vore du och jag!!
Evig kärlek och finnas för varann var dag.
Att ha dig vid min sida som ett träd med dom vackraste blommorna som doftar juvligt innan dom blir en frukt.
De är du!
Frukten som ja väntat på.
Den växer å gror sig starkare en någonsin.
Så stark att den tillslut faller till marken.
Redo att Plockas upp.




Fri vers (Fri form) av PaLmE
Läst 106 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-06-29 10:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

PaLmE