Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Äta eller ätas

Har just sett ett avsnitt i tv om Stora Barriärrevet

och sett hur de nykläckta sköldpaddsungarna 

frenetiskt söker sig  över sanddynerna för att ta sig ned i havet

På vägen dit angrips de av fåglar med långa näbbar

som passar på att ta sig ett mål;

och de ungar som tagit sig ned i havet angrips av hajar och blir ett lätt byte

Man kan inte låta bli att jämföra djurens liv med människornas

Äta eller ätas

 




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Valter Örn VIP
Läst 191 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-01-14 22:54



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Ja det är tydligen lätt hänt att dem sväljer vad som helst i vissa kretsar. ;))
2019-01-14
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP