Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Två små

Två små röda, två små blå, Daniela är de jag sattsar på.
Hon är så goo, hon är så gla, henne vill jag verkligen umgås med var dag.
Detta fantastiska leende som får en på fall.
I mitt huvud smäller de med en knall.
Kärleken som stömmar i min ven, sätter verkligen sprätt på mina ben,
Tanken av att du finns vill jag verkligen inte släppa, även när jag är gammal och går med käppa.
Ska hjälpa dig igenom allt.
Min kärlek för dig är så stark och de är rätt ballt.
Tror att du vet vart min kärlek står.
Detta är allt du får!
Allt som jag har att ge är ditt, till och med min favorit dikt




Fri vers (Fri form) av PaLmE
Läst 145 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-01-16 02:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

PaLmE