Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Blev fascinerad av ordet Vackla och ville spinna vidare med en allitteration. Sammantaget betyder texten inget men ord-kombinationerna var för sig har en djupare mening.


Att vackla


Vacklandets skönhet

Varandets närhet

Valfrihetens börda

Vandrande själar

Vackra trälar

Valpar som strävar

Man vacklar och bävar.




Fri vers av matildalikesnature
Läst 206 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-01-17 16:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

matildalikesnature
matildalikesnature