Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Urmodern

Hjälp mig komma ut
Hjälp mig sippra fram
Hela tiden fanns det ström
Hela tiden fanns det kraft
Från din ledning, under marken
Hela vägen fram till mig

Nådde aldrig fram till mig
Du nådde aldrig fram till mig

Pulsen strömmar genom rötter
Följer stammens långa remmar
Urmoderns livskraft omfamnar oss alla




Fri vers (Fri form) av matildalikesnature
Läst 146 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-08-29 23:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

matildalikesnature
matildalikesnature