Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

rytmen

Din krökta näsa
ditt födelsemärke
under hakan
ser konturer
av din bröstkorg
när vi släcker
och hur du andas
i takt med mina
jag håller takten
vill ligga vaken
hela natten
och följa rytmen
av din andning




Fri vers av matildalikesnature
Läst 40 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-07-02 21:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

matildalikesnature
matildalikesnature