Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VAFF!

mitt minne blir allt mindre

och mer oroande

att vara i denna kropp

helt övergiven och ensam

januari månad i mörker

Inte ens katterna 

tyar gå ut nu




Fri vers (Fri form) av Kim VIP
Läst 322 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2019-01-17 18:10



Bookmark and Share


  Jan Widströmer VIP
Kroppsligt och själsligt ibland i kamp, javisst. Men just där en brytpunkt och då en anmodan att bryta upp. Välj det själsliga även om det kostar på, en rekommendation... Den här månaden en möjlighet. Just för att katterna vet bättre.
2019-01-18

  stig wikman
Håll ut , vännen.

Ljusets låga är på väg.

KRAM FRÅN DALARNA.
2019-01-18

  ULJO
Men det blir ljusare
2019-01-17
  > Nästa text
< Föregående

Kim
Kim VIP