Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TRÄD OCH DOMHERRE

På promenaden stannade jag som ett träd.
Solen bröt fram.
I trädet satt en domherre.
Det var Du.
Jag frågade vad Du ville.
Du svarade: "Var du träd, så är jag domherre!"
Jag gick vidare
- men utan skugga.




Fri vers av Ulf Carlsson VIP
Läst 189 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-01-18 15:56



Bookmark and Share


  Quasimodo
Ett stillsamt möte i stunden av med det vi är tillsammans med.
2019-01-18
  > Nästa text
< Föregående

Ulf Carlsson
Ulf Carlsson VIP