Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
om att ta en sista chansen kort och spela på chans


Flykt eller frihet


Jag ville inte vandra vägen fram
Jag vill inte länge kämpa på

Mörkret var för stort och tungt
jag ville bara falla till sömns lungt

Ingen behövde någonsin få veta
Ingen skulle i en skallgång leta

Det finns andra sätt för folk att börja på nytt
alla mins inte gamla tider som flytt
Hoppa på en båt till afrika
Inte fint nog för de rika

Men tillräckligt fint för mig
tillräckligt fint för mig




Fri vers (Fri form) av PinkFlamingoWhite
Läst 318 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-01-19 11:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

PinkFlamingoWhite
PinkFlamingoWhite