Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En resväska står klar



Någon åker bort

på okänd tid.

Lämnar efter sig

ett tomrum som ingen

är människa att fylla.



Saknad kan inträda.

Luft bli tunnare.

Det kommer grälas om

just ingenting.

Sökas svar som inte finns.



Meningar utan adressat

börjar studsa omkring.

Rum i ständig förändring.

Tiden så tärande

vilsenheten så stor.




Fri vers (Prosapoesi) av BenGust VIP
Läst 215 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2019-01-20 10:00



Bookmark and Share


  Elinor Sörensson VIP
Oerhörd förtärande saknad
Läses på hjärtedjupet
2020-06-29

  Boneyfrank VIP
Redan i rubriken fångade du mitt intresse, sedan var fortsättningen lika bra! Well done!
2019-01-22

  Marita Ohlquist VIP
Bra förmedlat om saknadens olika sätt att påverka!
2019-01-20
  > Nästa text
< Föregående

BenGust
BenGust VIP