Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lagt kort ligger!


SPADER DAM


Många grader över min förmåga
förlamad hon mig bringar

Ensam i minimerad tåga
går jag runt i ringar

Ser jag hennes fria låga
mina känslor betvingar

Vet ej hur jag ska kunna våga
gå över gränsens tvingar

Blott äkta kärlek med råga
kan ge det änglavingar




Bunden vers (Rim) av Jack E. Gladh VIP
Läst 184 gånger
Publicerad 2019-01-21 00:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jack E. Gladh
Jack E. Gladh VIP

Mina favoriter
FROST