Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vitsippor och blåsippor

vitsippor, blåsippor
en sipprande bäck

träd stora som jättar
grodor små som grus
myrorna som patrullerade
min alldeles egna plats

där var jag i nuet
bara jag just där

kanske ibland
att mammas röst kom fram
ropade mitt namn

i min fantasi
leker jag här än
bland mina vitsippor och blåsippor
min sipprande bäck




Fri vers (Fri form) av Feliciaspoesi
Läst 288 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2019-01-21 10:13



Bookmark and Share


  M.Eta
Fint om tiden som kommer med dessa sköna vårblommor.
2019-01-28

  Ulf Carlsson VIP
Enkelt och fint, precis som man minns sköna barndomsstunder!
2019-01-21
  > Nästa text
< Föregående

Feliciaspoesi
Feliciaspoesi