Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Krossat glas


Långsamt ner för trappan,
pyjamasen större än henne själv.
Tio år vaknade av en smäll.
Krossat glas,
täcker golvet i köket,
en av bilarna var borta.
Fragment av sanningen,
tystnad, pappas tystnad.
Mammas frånvaro.
Skriken i hallen,
hon går sakta upp igen,
låtsas bara förstå.
Hon går upp till sin syster,
så dem i varje fall är två.




Fri vers (Fri form) av Feliciaspoesi
Läst 170 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2021-01-19 22:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Feliciaspoesi
Feliciaspoesi