Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vill du ha min hand

Kan inte drömmar
Få vara något
Som skapar verklighet
att jag kan få vakna upp

känna hjärtslagen
från dig, din hand
som följer min ryggrad
min hand mot din kind

jag viskade ofta
du är det finaste jag vet
verkligheten är ikapp
kan inte drömmar
vara verklighet

jag vill inte vara rädd längre
rädslan för dit svar
jag redan har

Ja, jag ville ha din hand,
men du ville inte ha min i din.




Fri vers (Fri form) av Feliciaspoesi
Läst 167 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-01-14 10:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Feliciaspoesi
Feliciaspoesi