Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

så enkelt och så svårt 1



våra känslor är vårt barn
att tänka vårt försök att vara vuxna




Fri vers (Fri form) av Gunnar Hilén VIP
Läst 184 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-01-21 12:24



Bookmark and Share


    ej medlem längre
kanske skulle våldet försvinna om vi alltid kunde vara denna vuxna individ o ta hand om känslan
2019-01-22

  MissFluff
Det här var som en uppenbarelse och insikt för mej. Tack
2019-01-21

  objekt3
Vi är Besatta av känslan i nuet -
2019-01-21
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP