Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Transformerad



Jag har vänt mig
från en del

Det skyms nu av
månens baksidas skugga

Jag är röd
tankarna brinner

En glöd en
låga som brinner

Förtröstar då
jag vet

Tar emot
allt som tillhör

Frågar igen
nya frågor










Fri vers (Modernistisk dikt) av LenaJohansson VIP
Läst 212 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2019-01-21 17:16



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
JA livet är förunderligt ..Förändrar man tanken så kan hela livet förändras..
2019-01-25

    ej medlem längre
Sannerligen en bra beskrivning på förändringar. Också när det gäller tankens innehåll.
2019-01-21
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP